Weeroverzicht - 10-12-2016
Bewolkt en af en toe (mot)regen
Opgesteld op zaterdag 10 december 2016 om 05.40 uur

Vanochtend is de zon in het zuidoosten eerst nog even te zien. Verder wordt het een bewolkte dag. Af en toe kan er wat regen of motregen vallen, eerst vooral in de noordwestelijke helft en later ook elders. Het wordt op veel plaatsen nevelig en vooral in het noorden kan lokaal mist voorkomen. In de avond gaat het in het westen en noorden van het land harder regenen. De maximumtemperatuur ligt rond 10°C. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig.


Komende nacht is het bewolkt en zijn er perioden met regen. De regen trekt via het zuidoosten geleidelijk het land uit. In het noordwesten kan ook een enkele opklaring voorkomen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 5°C landinwaarts tot 8°C langs de kust. De matige, langs de kust vrij krachtige wind draait van zuidwest naar west.
 


Morgen overdag is er vrij veel bewolking, maar er is ook af en toe ruimte voor de zon. Lokaal kan er een enkele lichte bui voorkomen. De maximumtemperatuur ligt rond 9°C. Er staat een matige, langs de kust (vrij) krachtige westenwind. (Bron: KNMI)