Weeroverzicht - 02-05-2017
Bewolkt en af en toe regen
Opgesteld op dinsdag 02 mei 2017 om 06.54 uur

Er is veel bewolking en plaatselijk valt wat lichte regen of motregen. In het zuiden krijgt de regen vanmiddag een buiig karakter. Aan het het begin van de avond bereikt een nieuw gebied met regen het noordoosten en dit trekt in de avond zuidwestwaarts. De middagtemperatuur ligt rond 14°C. De wind is zwak en komt uit noordelijke richtingen. Gedurende de dag neemt de wind toe naar zwak tot matig en komt dan uit het noordoosten. In het Waddengebied staat er reeds een matige noordoostenwind, de wind neemt hier nog verder toe naar vrij krachtig, af en toe krachtig.


Vannacht regent het nog af en toe. Met een zwakke tot matige, langs de noordkust (vrij) krachtige noordoostelijke wind, bedraagt de minimumtemperatuur ongeveer 9°C.





 
 
 


Woensdag overdag is er nog veel bewolking en valt er lokaal nog wat lichte (mot)regen. In de middag breekt van het oosten uit de bewolking, maar kunnen er ook nog enkele buien tot ontwikkeling komen, met name in de zuidelijke helft. De wind is oost tot noordoost en zwak tot matig. In het noorden staat een vrij krachtige wind, langs de noordkust aanvankelijk nog af en toe krachtig. Het wordt 's middags circa 15°C. (Bron: KNMI)