Weeroverzicht - 25-02-2017
Bewolkt en in het midden en noorden wat regen
Opgesteld op zaterdag 25 februari 2017 om 05.32 uur

Het is vandaag bewolkt. In het midden en noorden van het land regent of motregent het af en toe, in het zuiden is het meest droog. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 5°C in het noordoosten tot ongeveer 9°C in het zuidwesten. In de vroege ochtend kan het in oosten van het land nog plaatselijk glad zijn door bevriezing van natte weggedeelten. In de loop van de dag neemt de zuid- tot zuidwestenwind toe naar matig tot vrij krachtig, in de kustgebieden naar krachtig tot hard. In het noordwestelijk Waddengebied is in de middag kans op zware windstoten van ongeveer 75 km/uur.


Vanavond en vannacht blijft het bewolkt en gaat het ook in de rest van het land regenen. De minimumtemperatuur ligt rond de 7°C en de zuidwestelijke wind neemt af naar matig, aan zee naar krachtig.




 
 
 


Morgen overdag blijft het overwegend bewolkt en af en toe valt er wat lichte regen of motregen. De temperatuur loopt uiteen van 7°C in het noorden tot 11 °C in het zuiden. De wind blijft zuidwestelijk en neemt weer iets in kracht toe naar matig tot vrij kracht, aan zee krachtig, mogelijk hard. (Bron: KNMI)