Weeroverzicht - 03-04-2017
Bewolkt en in het zuiden eerst mist
Opgesteld op maandag 03 april 2017 om 07.13 uur

Vanochtend hebben we in een groot deel van het land te maken met laaghangende bewolking. In het zuiden is het bovendien nevelig met lokaal dichte mist. In de loop van de ochtend trekken de mist en bewolking op en in de middag komt op de meeste plaatsen de zon tevoorschijn. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 12°C op de Wadden tot lokaal 16°C in het oosten. De wind is zwak en veranderlijk. Langs de kust kan er in de middag een zwakke wind van zee of vanaf het IJsselmeer opsteken.


Komende nacht zijn er opklaringen en wordt het nevelig. Het koelt af naar ongeveer 3°C met plaatselijk vorst aan de grond. De zwakke wind is veranderlijk, aan zee zuidelijk.





 
 
 


Dinsdag begint nevelig, maar verder wordt het een zonnige dag met slechts een enkele stapelwolk. Aan de westkust kan er in de middag laaghangende bewolking en/of mist van zee binnendrijven. De maximumtemperatuur ligt rond 16°C, vlak aan zee enkele graden lager. De zwakke wind is veranderlijk, opnieuw kan in de middag langs de kust een wind van zee opsteken. (Bron: KNMI)