Weeroverzicht - 04-04-2017
Eerst lokaal mistbanken, later zon en langs de westkust kans op mist
Opgesteld op dinsdag 04 april 2017 om 06.54 uur

Er zijn brede opklaringen, maar lokaal komen mistbanken voor die snel oplossen. Langs de Zeeuwse kust en later langs de gehele westkust kunnen mist en lage bewolking voorkomen. Het blijft vrijwel overal droog. In de avond breiden mist en lage bewolking zich geleidelijk oostwaarts over het land uit. De maximumtemperatuur ligt rond 16°C, vlak aan zee in de mist is het een graad of 9. De wind is landinwaarts zwak en veranderlijk. Langs de westkust wordt de wind west tot noordwest, aan het einde van de middag en in de avond wordt de wind ook elders noordwestelijk.


In de nacht naar woensdag is het bewolkt en nevelig met plaatselijk mist. Het blijft meest droog. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 6°C. De noordwestelijke wind is zwak tot matig.





 
 
 


Woensdag zijn er perioden met zon en blijft het overwegend droog. In de ochtend is het met name in het zuidoosten eerst nog bewolkt en nevelig of mistig. In de middag wordt het ongeveer 13°C en staat er een zwakke tot matige noordwestelijke wind. (Bron: KNMI)