Weeroverzicht - 31-01-2017
Tamelijk bewolkt en meest droog
Opgesteld op dinsdag 31 januari 2017 om 05.59 uur

Het is overwegend bewolkt en droog. In de loop van de nacht kan het lokaal opklaren. De minima komen uit rond +2°C. In opklaringen daalt de temperatuur tot iets onder het vriespunt met kans op lokale gladheid. Verder is er ook een enkele mistbank mogelijk. Overdag is het op veel plaatsen bewolkt, de zon laat zich maar op enkele plekken soms zien. Het blijft droog en de middagtemperatuur ligt tussen 3°C in het noordoosten en 6°C in het zuidwesten. De wind is zwak tot matig, eerst veranderlijk, vanaf de middag steeds meer zuidoostelijk.


In de nacht naar woensdag kunnen er met name in het noorden en oosten eerst opklaringen met een enkele mistbank voorkomen. Elders is het overwegend bewolkt met later kans op plaatselijk lichte regen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van iets onder het vriespunt in opklaringsgebieden tot +2°C onder de bewolking. De zuidoostelijke wind is zwak tot matig.
 


Woensdag overdag is er tamelijk veel bewolking en regent het af en toe. De middagtemperatuur loopt uiteen van 9 graden in het zuiden tot 5 in het noordoosten van het land. De zuidoostenwind is matig. Later in de middag en avond wordt de wind meer zuidelijk. (Bron: KNMI)