Weeroverzicht - 16-02-2017
Vooral in de noordwestelijke helft bewolking, elders ook zon.
Opgesteld op donderdag 16 februari 2017 om 05.55 uur

In het westen en noordwesten van het land komt laaghangende bewolking voor welke zich geleidelijk oostwaarts uitbreidt. Verder is het nevelig en lokaal komt ook mist voor. Vooral in het oosten en zuidoosten schijnt vanochtend ook nog geregeld de zon. In het zuidoosten is er in de middag een kleine kans op een bui. De middagtemperatuur loopt uiteen van 7°C in het noordwesten tot 12°C in het zuiden van het land. De zuidwestelijke wind is matig, in het noordelijk kustgebied af en toe vrij krachtig.


In de nacht naar vrijdag is het half tot zwaar bewolkt en kan er met name in het noorden buiige regen voorkomen. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 5 graden en de zuidwestenwind is matig, in het noordelijk kustgebied af en toe (vrij) krachtig.




 
 
 


Vrijdag overdag is het tamelijk bewolkt en regent het van tijd tot tijd. In de middag wordt het van het westen uit op steeds meer plaatsen droog. De middagtemperatuur wordt ongeveer 9 graden. De wind draait naar west tot noordwest en is matig. (Bron: KNMI)