Weeroverzicht - 18-02-2017
Wolken en eerst plaatselijk mist, morgen nu en dan wat regen
Opgesteld op zaterdag 18 februari 2017 om 05.38 uur

Vanochtend is er vrij veel bewolking. De aanwezige mist lost geleidelijk op. Vanmiddag kan de zon hier en daar even doorbreken. Het blijft zo goed als overal droog. De wind komt meest uit zuid tot zuidwest en is zwak tot matig. Het wordt ongeveer 8°C.




 
 
 


Vannacht neemt de bewolking verder toe en tegen het einde van de nacht bereikt een gebied met nu en dan (mot)regen het noordwesten van het land. De minimumtemperatuur loopt uiteen van een graad of 6 aan zee tot 3°C in het oosten van het land. De zuidwestenwind is zwak tot matig, in de kustgebieden af en toe vrij krachtig en in het noordelijke kustgebied mogelijk krachtig, 6.
 


Zondag overdag gaat het in de loop van de ochtend van het noordwesten uit overal wat regenen of motregenen. In de loop van de middag wordt het van het westen uit droog en kan de zon hier en daar tevoorschijn komen. De middagtemperatuur loopt uiteen van 7°C op de Wadden tot 9°C in het zuiden van het land. De zuidwestenwind is matig, aan zee in de ochtend vrij krachtig. De wind draait in de middag naar west en zwakt in de avond vooral landinwaarts af. (Bron: KNMI)