Weeroverzicht - 24-10-2017
Bewolkt en af en toe regen of motregen
Opgesteld op dinsdag 24 oktober 2017 om 07.30 uur

Het is bewolkt met af en toe motregen en regen. In de avond valt er vooral in de noordelijke helft van het land van tijd tot tijd regen. De maximumtemperatuur ligt rond 16°C. De zuidwestelijke wind is boven land matig, aan zee en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig. In de loop van de middag neemt de wind in de kustprovincies toe naar vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer naar krachtig, mogelijk hard, 6 tot 7 Bft.


Komende nacht is het bewolkt en valt er lokaal nog wat lichte regen of motregen. Het koelt op de meeste plaatsen niet verder af dan tot circa 14°C. De zuidwestelijke wind is matig, langs de kust (vrij) krachtig.




 
 
 


Woensdag is het bewolkt en valt er nog steeds af en toe regen of motregen. In de loop van de middag breekt in het noorden de zon af en toe door. De maximumtemperatuur ligt rond 16°C. De zuidwestelijke wind is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard. In de loop van de dag draait de wind overal naar westelijke richtingen en neemt iets in kracht af. (Bron: KNMI)