Weeroverzicht - 09-11-2017
Bewolkt, later in de middag lichte regen. Vrijdag meer regen en wind
Opgesteld op donderdag 09 november 2017 om 05.50 uur

Vanochtend is het overwegend bewolkt en nevelig, plaatselijk kan eerst nog mist voorkomen. Het is droog, pas later in de middag en avond gaat het van het noordwesten uit af en toe licht regenen. De middagtemperatuur ligt tussen 7°C in het zuidoosten en 12°C in het noordwesten. De wind wordt zuidwest en is zwak tot matig, aan de kust vrij krachtig, in het noordelijk kustgebied af en toe krachtig.


Tijdens de nacht naar vrijdag is het overwegend bewolkt en komt lokaal wat lichte regen voor. Het kwik zakt naar een graad of 6 in het zuidoosten tot 10°C langs de kust. De zuidwestenwind is matig, aan de kust (vrij) krachtig.




 
 
 


Vrijdagochtend is er veel bewolking en zijn er perioden met regen. In de middag klaart het van het noordwesten uit op, in het noorden kan later wel weer een enkele bui voorkomen. Maxima liggen rond 11°C. De wind draait van zuidwest naar west en neemt in kracht toe. Boven land komt een matige tot vrij krachtige wind te staan, aan de kust en boven het IJsselmeer wordt de wind krachtig tot hard. Langs de noordkust kunnen in de middag en avond zware windstoten rond 80 km/h voorkomen. (Bron: KNMI)