Weeroverzicht - 08-11-2017
Bewolkt, nevelig en eerst lokaal nog mist
Opgesteld op woensdag 08 november 2017 om 06.04 uur

Het is bewolkt en nevelig, in het westen komt plaatselijk nog mist voor. In het zuidoosten valt wat lichte (mot)regen. Verder blijft het op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur ligt rond 8°C. De wind is zwak tot matig en veranderlijk, later op de dag meest noordelijk.



 


In de nacht naar donderdag is er vrij veel bewolking. Daar waar opklaringen voorkomen ontstaat opnieuw mist. De minimumtemperatuur ligt rond 4°C, in langdurige opklaringen kan de temperatuur tot dichtbij het vriespunt dalen. De wind is zwak en draait van noord tot noordwest naar zuidwest en wordt aan aan de kust matig.



 


Donderdag overdag is het overwegend bewolkt, mogelijk komen in het oosten eerst nog wat opklaringen voor. In de namiddag en avond gaat het in het noordwesten en later westen af en toe regenen. De middagtemperatuur ligt tussen 7°C in het zuidoosten en 12 in het noordwesten. De wind komt uit het zuidwesten en is zwak tot matig, aan de kust vrij krachtig, in het noordelijk kustgebied eerst af en toe krachtig. (Bron: KNMI)