Weeroverzicht - 07-12-2022
Enkele buien, vooral donderdag ook met hagel of natte sneeuw
Opgesteld op woensdag 07 december 2022 om 03.42 uur

Waarschuwingen Er zijn geen waarschuwingen van kracht.





 
 
 


Vannacht komen er vooral in de kustprovincies enkele buien voor. In het zuiden en oosten kan plaatselijk mist voorkomen. De minimumtemperatuur ligt rond 2'C, plaatselijk kan het een graadje vriezen. Landinwaarts is de wind zwak tot matig uit het westen. Aan zee komt de wind uit noord tot noordwest en is daar vrij krachtig, in het noordelijk kustgebied af en toe krachtig, windkracht 6.
 


Vanochtend komen er buien voor. Af en toe klaart het even op en in Zuid-Limburg kan het nog mistig zijn. Er staat weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer staat een matige tot vrij krachtige wind uit het noordwesten. In het Waddengebied kan de wind soms krachtig zijn, windkracht 6. Vanmiddag zijn er buien. Er is een kleine kans op natte sneeuw en soms schijnt de zon even. De maximumtemperatuur komt uit rond 6'C. Er staat een matige wind uit het noordwesten. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig. In het zuiden is er weinig wind. Vanavond blijven er buien voorkomen. Er komt weinig wind te staan, alleen in het noorden en aan zee staat een matige wind uit het westen.


Komende nacht zijn er buien. Plaatselijk valt er natte sneeuw. Vooral in het midden en noorden kan het op een enkele plek glad worden of kan er mist voorkomen. De minimumtemperatuur ligt rond 1'C, plaatselijk vriest het licht. Er is weinig wind, aan zee staat een matige wind uit het noordwesten.


Morgenochtend komen er buien voor. In het begin in het hele land, later in de ochtend vooral in de zuidelijke helft. In het midden en noorden komt plaatselijk mist voor en kan het in het begin plaatselijk glad zijn. Er staat weinig wind, aan zee staat een matige wind uit het noordwesten. Morgenmiddag zijn er vooral buien in de zuidelijke helft van het land. Plaatselijk valt er natte sneeuw. Het wordt ongeveer 4'C. Er is ook geregeld ruimte voor de zon. Er staat weinig wind, aan zee een matige wind uit richtingen tussen west en zuidwest. Morgenavond begint plaatselijk met een bui, maar al snel klaart het op en ontstaat er vooral in de zuidoostelijke helft plaatselijk mist. Aan het einde van de avond bereiken nieuwe buien het Waddengebied. Er staat weinig wind, aan zee waait er een zwakke tot matige wind uit het westen. (Bron: KNMI)


Archief
december
SMTWTFS
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
2022
transparent picture
Topics  [07-12-2022]