Weeroverzicht - 10-08-2017
Lokaal een bui, morgen op de meeste plaatsen droog
Opgesteld op donderdag 10 augustus 2017 om 06.55 uur

Het is half tot zwaar bewolkt en in het noordwesten enkele buien en in het zuid(oost)en regent het af en toe. In de loop van de middag verdwijnen de buien in het het noordwesten, maar kan er elders zeer lokaal een bui ontstaan. In het zuidwesten is er dan een kleine kans op onweer. De maxima liggen rond 21°C. De wind komt uit noord tot noordoost en is zwak tot matig.
 


Komende nacht is er vrij veel bewolking aanwezig en kan, vooral in het zuidoosten, nog af en toe regen of een bui voorkomen. In de loop van de nacht klaart het op en wordt het vrijwel overal droog. De temperatuur daalt naar ongeveer 12°C bij een zwakke tot matige wind uit noord tot noordwest.



 


Morgen zijn er stapelwolken, een enkele daarvan kan landinwaarts uitgroeien tot een bui. Verder schijnt de zon af en toe, maar in het oosten overheerst de bewolking. De middagtemperatuur ligt rond 20°C. De wind is zwak tot matig en draait van noordwest naar west tot zuidwest. In de loop van de middag en avond wordt de wind aan de westkust af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)