Weeroverzicht - 20-03-2017
Meest bewolkt en af en toe regen of motregen
Opgesteld op maandag 20 maart 2017 om 05.52 uur

Vandaag is het bewolkt en van tijd tot tijd valt er wat regen en motregen. Vanavond gaat het tijdelijk harder regenen. De middagtemperatuur wordt ongeveer 12°C. De wind is zuidwest, matig tot vrij krachtig en aan de kust krachtig. De wind neemt vanochtend in kracht toe naar vrij krachtig boven land en krachtig tot hard langs de kust. In de avond neemt de wind weer af.
 


Komende nacht trekt de regen geleidelijk naar het zuidoosten weg en komen er van het westen uit enkele opklaringen. De minima liggen rond 6°C. De wind draait naar zuidwest tot west en is matig, langs de kust vrij krachtig.




 
 
 


Dinsdag overdag zijn er perioden met zon, landinwaarts vooral in de ochtend afgewisseld door een enkele bui. De middagtemperaturen lopen uiteen van 6°C in het noorden tot lokaal 9°C in het zuiden van het land. De westelijke wind neemt toe naar matig tot vrij krachtig, aan de kust krachtig en in het noordelijk kustgebied af en toe hard. Later in de middag en avond draait de wind naar zuidwest en neemt in kracht af. (Bron: KNMI)