Weeroverzicht - 26-03-2017
Perioden met zon
Opgesteld op zondag 26 maart 2017 om 07.05 uur

De dag begint in het oosten en midden met lage bewolking die in de loop van de ochtend oplost. Verder zijn er flinke perioden met zon, hoewel er wel sluierbewolking over trekt. In de noordelijke helft van het land ontstaan er stapelwolken. Het blijft droog. De temperatuur ligt aan het begin van de ochtend rond 4 graden. De middagtemperaturen liggen tussen 10°C op de Wadden en 16°C plaatselijk in het zuiden. De wind is noordoostelijk en zwak tot matig, in het zuidwestelijk kustgebied af en toe vrij krachtig.


Komende nacht wordt het in het noorden mistig. Elders is het op sluierbewolking na onbewolkt. Het blijft overal droog. De minima liggen tussen lokaal 2°C in het noordoosten en 6°C aan zee. Er staat een zwakke, boven open water matige oost tot noordoostenwind.




 
 
 


Maandagochtend gaat de mist over in lage bewolking en deze kan mogelijk tot in de middag boven het noorden aanwezig blijven. Elders is het zonnig. De middagtemperaturen komen uit tussen 10°C op de Wadden en 17°C in het midden en zuiden. De wind komt uit een oostelijke richting en zwak tot matig. (Bron: KNMI)