Weeroverzicht - 11-08-2017
Vooral in het oosten af en toe (mot)regen
Opgesteld op vrijdag 11 augustus 2017 om 07.12 uur

Op veel plaatsen is het bewolkt met in het (noord)oosten af en toe regen of motregen. Vooral in het zuidwesten zijn opklaringen aanwezig waarin eerst nog enkele ondiepe mistbanken voorkomen. De maximumtemperatuur ligt in het westen rond 20°C, in de regen blijft de temperatuur bij ongeveer 17°C steken. De wind is zwak tot matig uit noordelijke richtingen en draait in de loop van de middag naar west, in de avond naar zuidwest. Aan de kust neemt de wind in de avond toe naar vrij krachtig.


Later vanavond neemt van het westen uit de bewolking toe, in de nacht gevolgd door regen en motregen. De minimumtemperatuur ligt rond 13°C en de zuidwestenwind is matig, aan de westkust af en toe vrij krachtig, in het zuidwestelijk kustgebied mogelijk krachtig.




 
 
 


Zaterdag overdag is het bewolkt en valt er van tijd tot tijd regen of motregen. Mogelijk dat aan het einde van de dag in het westen nog een enkele opklaring voorkomt. De middagtemperatuur ligt rond 19°C. De wind draait gedurende de dag naar het westen en neemt in het noordelijk kustgebied toe naar vrij krachtig, vlak aan zee mogelijk af en toe naar krachtig. (Bron: KNMI)