Weeroverzicht - 04-05-2017
Vrij veel bewolking, kans op wat regen
Opgesteld op donderdag 04 mei 2017 om 07.03 uur

Er komt vandaag vrij veel bewolking voor en in de ochtend valt er vooral in het zuiden lokaal een bui, elders is het overwegend droog. Vanaf de middag kan er in de noordelijke helft van het land wat lichte regen voorkomen. In het uiterste zuidoosten is dan nog kans op een plaatselijke bui, hierbij is onweer niet geheel uitgesloten. Tussendoor is de zon slechts af en toe zichtbaar. De middagtemperatuur ligt tussen 11°C in het noorden en 14°C in het zuiden. De noordoostelijke wind is matig tot vrij krachtig, in het noordelijk kustgebied krachtig, mogelijk hard, 6-7 Bft.


Komende nacht is het bewolkt en kan er met name in de noordelijke helft nog wat lichte regen voorkomen. De minimumtemperatuur ligt rond de 8°C. De noordoostenwind is overwegend matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig.




 
 
 


Morgen overheerst nog steeds de bewolking, al kan in de middag in het zuiden de zon even doorbreken. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 10°C in het noordoosten tot 14°C in het zuidwesten. De noordoostenwind is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied soms nog vrij krachtig. (Bron: KNMI).