Weeroverzicht - 03-10-2017
Wolkenvelden en enkele buien
Opgesteld op dinsdag 03 oktober 2017 om 06.49 uur

Het is wisselend bewolkt en verspreid over het land komen enkele buien voor. In de loop van de middag nemen de buien af. De middagtemperatuur ligt rond 15°C. De wind wordt westelijk, matig boven land en (vrij) krachtig aan zee en op het IJsselmeer.




 
 
 


Komende nacht is er vrij veel bewolking en kan er in het noorden nog een lichte bui voorkomen. Elders blijft het waarschijnlijk droog. De minimumtemperatuur komt omstreeks 11°C uit. De west- tot zuidwestenwind is matig boven land en vrij krachtig aan zee, in het noordelijk kustgebied krachtig.



 


Woensdag overdag overheerst de bewolking, slechts af en toe is er een opklaring. Het blijft op de meeste plaatsen droog, maar vooral in de avond komt er in de noordelijke helft van het land een enkele bui voor. De middagtemperatuur komt uit rond 15°C. De west- tot zuidwestenwind neemt toe naar matig tot vrij krachtig boven land en naar krachtig aan de kust en op het IJsselmeer. In het noordelijk kustgebied staat vanaf de middag een harde westenwind, 7 Bft. (Bron: KNMI)