This website uses cookies. Read about how we use cookies. OK

                               
Weeroverzicht - 26-06-2017
Perioden met zon, in het zuidoosten eerst veel bewolking en af en toe regen
Opgesteld op maandag 26 juni 2017 om 06.50 uur

Vanochtend is er in het zuidoosten nog veel bewolking met soms lichte (mot)regen. Bewolking en (mot)regen trekken spoedig naar Duitsland weg. Verder zijn er vandaag flinke perioden met zon, maar ook stapelwolken. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 18°C op de Wadden tot 23°C plaatselijk in het zuidoosten van het land. Er staat een noordwestenwind en deze is overwegend matig, in de avond draait de wind naar noord tot noordoost.


Komende nacht is het droog en is er weinig bewolking. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 8°C in het noorden tot 13°C in het zuiden. Er staat een matige noordoostelijke wind.

 
 
 


Morgen zijn er wolkenvelden met hier en daar ook wat zon. In de loop van de dag neemt de kans op een bui toe. Met name in het zuidoosten is onweer mogelijk. De maxima lopen uiteen van 18°C op de Wadden tot plaatselijk 24°C in het zuiden van het land. De wind is oost tot noordoost, matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig. In het noordelijk kustgebied wordt de wind later krachtig. (Bron: KNMI)