This website uses cookies. Read about how we use cookies. OK

                               
Weeroverzicht - 21-08-2017
Perioden met zon en op de meeste plaatsen droog
Opgesteld op maandag 21 augustus 2017 om 06.59 uur

In het noord(oost)en begint de dag met veel zon. In het zuidwesten en zuiden drijven er enkele wolkenvelden over. Geleidelijk ontstaan er stapelwolken en in een smalle strook van west naar oost boven het midden valt zeer lokaal een lichte bui. De maximumtemperatuur ligt rond 21°C. Er staat een zwakke wind uit richtingen tussen zuid en west. In de loop van de avond draait de wind naar een oostelijke richting.


Komende nacht zijn er opklaringen en blijft het zo goed als overal droog. In de noordelijke helft neemt later de bewolking toe, in het uiterste zuidwesten zou lage bewolking kunnen binnendrijven. De minimumtemperatuur komt uit rond 12°C. De wind is zwak tot matig uit oost tot zuidoost. 


Dinsdagochtend is er tijdelijk meer bewolking, vooral in de noordelijke helft. In de middag breekt de bewolking en met name in de zuidelijke helft zijn er dan perioden met zon. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C in het noorden tot 24°C in het zuiden. Er staat een zwakke wind uit overwegend oostelijke richtingen. (Bron: KNMI)