Weeroverzicht - 08-12-2022
Vanochtend in het noorden lokaal glad. Verder buien, soms met natte sneeuw
Opgesteld op donderdag 08 december 2022 om 06.08 uur

Waarschuwingen Vanochtend in het noorden kans op plaatselijke gladheid door bevriezing van natte weggedeelten (code geel).

 
 
 


Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt met buien, met kans op hagel en natte sneeuw. In het noorden en noordoosten kan in de eerste helft van de ochtend plaatselijk gladheid ontstaan door bevriezing van natte weggedeelten. Er staat boven land een zwakke tot matige wind uit west tot zuidwest, aan zee is de wind matig tot vrij krachtig uit het noordwesten. Vanmiddag is er slechts nog een enkele bui mogelijk, maar er zijn ook perioden met zon. De temperatuur ligt tussen de 4 en 7'C. Er staat weinig wind, aan zee een matige wind uit richtingen tussen west en zuidwest. Vanavond zijn er opklaringen en ontstaat er plaatselijk mist. Ook kan het plaatselijk glad worden door bevriezing van natte weggedeelten. Met name in de kustgebieden komt soms een bui voor, mogelijk met natte sneeuw. Er staat weinig wind, aan zee waait er een zwakke tot matige wind uit het westen.


Komende nacht kan er in de kustprovincies een enkele bui voorkomen. Op veel plaatsen komt mist voor. Het gaat licht vriezen en plaatselijk wordt het glad. Er staat weinig wind.

 
 
 


Morgenochtend is er in de kustgebieden kans op een bui. Verder is het plaatselijk mistig en kan er nog gladheid voorkomen. De wind is zwak tot matig, uit het zuidwesten. Morgenmiddag is het op veel plaatsen bewolkt en grijs. In de kustgebieden blijft een bui mogelijk. De temperatuur komt maar iets boven het vriespunt uit. Er staat weinig wind. Morgenavond maken de kustgebieden kans op een bui. Elders blijft het droog en kan er weer mist ontstaan. Er staat weinig wind. (Bron: KNMI)


transparent picture
Topics
Archief
december
SMTWTFS
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
2022