Weeroverzicht - 25-06-2017
Veel bewolking, vanochtend in de zuidoostelijke helft af en toe (mot)regen
Opgesteld op zondag 25 juni 2017 om 05.30 uur

Vandaag is er vrij veel bewolking, hoewel er zo af en toe ruimte ook voor de zon is. Vanochtend valt er vooral in het zuidoosten en oosten van het land af en toe (buiige) regen of motregen. Deze regen trekt naar het oosten weg. Toch blijft er de rest van de dag in het hele land kans op een enkele bui of wat regen. In de loop van de avond gaat het vanuit het westen op meer plaatsen regenen. De middagtemperatuur varieert van 17°C in het noordwesten tot 22°C in het zuidoosten. De wind is zuidwest tot west en is matig, aan zee (vrij) krachtig.


Komende nacht trekt de neerslag geleidelijk naar het zuidoosten weg waarna het van het noordwesten uit gaat opklaren. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 10°C in het noorden tot 16°C in het zuidoosten. De wind is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig, en draait gedurende de nacht van zuidwest naar noordwest.
 


Morgen overdag zijn er naast flinke perioden met zon ook enkele stapelwolken. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 18°C op de Wadden tot 23°C in het zuidoosten van het land. Er staat een noordwestenwind en deze is overwegend matig. (Bron: KNMI)