Weeroverzicht - 05-09-2017
Meest bewolkt en plaatselijk af en toe (mot)regen. Woensdag buien en koeler
Opgesteld op dinsdag 05 september 2017 om 07.16 uur

Vandaag is er veel bewolking waaruit lokaal lichte regen of motregen kan vallen. Plaatselijk is de zon af en toe te zien. In de loop van de middag en avond kan het op meer plaatsen af en toe regenen. De middagtemperatuur komt uit op 20°C langs de kust tot 23°C in het zuidoosten. De wind is zuidelijk en zwak tot matig van kracht. Van het zuidwesten uit wordt de wind zuidwestelijk en matig, aan zee vrij krachtig.


In de loop van komende nacht bereikt een gebied met buiige regen het westen. In het noorden kan hierbij onweer voorkomen. De minimumtemperatuur bedraagt circa 15°C. De zuidwestenwind is overwegend matig. In de loop van de nacht draait de wind aan de kust naar west tot noordwest en neemt dan toe naar krachtig.



 


Woensdagochtend trekt het buiengebied naar het oosten weg en klaart het van het westen uit op. In de middag is er een afwisseling van zon, wolken en een enkele bui. Met een maximumtemperatuur van 18°C wordt het koeler dan vandaag. De wind draait ook boven land naar west tot noordwest en wordt matig tot vrij krachtig. Langs de kust en boven het IJsselmeer is de wind (vrij) krachtig, 5-6 Bft. In de avond neemt de wind weer iets af. (Bron: KNMI)