Weeroverzicht - 30-10-2016
Vanochtend mistbanken, in de middag in het zuiden af en toe zon
Opgesteld op zondag 30 oktober 2016 om 05.32 uur

Vanochtend wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar af. In opklaringen zijn op diverse plaatsen mistbanken ontstaan die vooral in het westen lokaal dicht kunnen zijn. In het noorden neemt geleidelijk de bewolking toe en kan er mogelijk wat lichte (mot)regen voorkomen. In de middag blijft het in het noorden bewolkt met vooral in het noordoosten wat lichte (mot)regen, in het zuiden is er meer ruimte voor de zon. De maximumtemperatuur ligt rond 14°C. De wind is zwak en veranderlijk, in het noorden uit een zuidwestelijke richting. Vanavond klaart het met uitzondering van het noorden op en ontstaan er wederom mistbanken.


In de nacht naar maandag komt in het noorden nog wat bewolking voor, elders is grotendeels onbewolkt. Op veel plaatsen kan er (dichte) mist gaan ontstaan. De minimumtemperatuur ligt tussen de 4°C in het zuiden van het land tot 10°C in het noorden van het land. Er staat een zwakke wind uit uiteenlopende richtingen.



 


Maandagochtend begint op meerdere plaatsen met mist, in het noorden komt nog steeds bewolking voor. In de middag is de mist op de meeste plaatsen opgelost en komt de zon regelmatig tevoorschijn. Het blijft overal droog. De maximumtemperatuur ligt rond 14°C. De zwakke wind komt uit richtingen tussen zuidwest en zuidoost. (Bron: KNMI)