Weeroverzicht - 11-07-2017
Vandaag enkele buien, woensdag eerst regenachtig
Opgesteld op dinsdag 11 juli 2017 om 07.36 uur

In de ochtend zijn er wolkenvelden, maar de zon schijnt ook af en toe. In het noorden is er een enkele bui aanwezig, in de loop van de ochtend neemt ook elders de kans op een bui toe. Vanmiddag is er tamelijk veel bewolking met vooral landinwaarts enkele buien. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 18°C op de wadden tot plaatselijk 23°C in het zuidoosten. De wind komt uit zuidwest tot west en is overwegend matig, vanmiddag in het Waddengebied mogelijk vrij krachtig. Vanavond neemt de wind overal af naar zwak en wordt dan veranderlijk.


In de loop van de avond gaat het van het westen uit op steeds meer plaatsen regenen. Komende nacht zijn er flinke perioden met regen. De minimumtemperatuur ligt rond 14°C. De wind is zwak en veranderlijk.




 
 
 


Woensdag begint regenachtig, in de loop van de middag trekt het regengebied oostwaarts weg waarna vanuit het noordwesten de bewolking breekt en de zon af en toe gaat schijnen. Het wordt niet warmer dan zo?n 18°C. De wind is aanvankelijk nog zwak en veranderlijk, maar wordt in de loop van de ochtend noordelijk en zwak tot matig. In de middag neemt de wind verder in kracht toe naar matig, langs de kust vrij krachtig tot krachtig. (Bron: KNMI)