Weeroverzicht - 23-05-2017
Veel zon, woensdag wat meer bewolking
Opgesteld op dinsdag 23 mei 2017 om 07.09 uur

Vandaag is het zonnig, maar van tijd tot tijd drijft er sluierbewolking over. Vooral in het oosten ontstaan vanmiddag stapelwolken, die vanavond weer oplossen. Het blijft vrijwel overal droog. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 18°C op de Wadden tot 25°C plaatselijk in het oosten. De zwakke tot matige wind draait in de loop van de ochtend en vanmiddag van zuidwest naar noordwest en neemt toe naar matig, in het noordelijk kustgebied naar vrij krachtig. Daardoor koelt het in de loop van de middag van het westen uit af.


In de nacht naar woensdag is het helder en blijft het droog. Het koelt af naar ongeveer 8°C. De wind wordt zwak tot matig uit westelijke richtingen.





 
 
 


Woensdag begint de dag met veel zon, maar in de loop van de ochtend ontstaat er vooral in het oosten bewolking. In het westen blijft het waarschijnlijk vrij zonnig. Het blijft droog en de middagtemperaturen liggen tussen 18°C in het noordelijk kustgebied en 24°C in het zuidoosten. De wind wordt in de loop van de dag matig uit een noordwestelijke richting. (Bron: KNMI)