Weeroverzicht - 07-12-2016
Geleidelijk meer bewolking en zachter
Opgesteld op woensdag 07 december 2016 om 05.36 uur

Er drijven velden hoge bewolking over en in het noordelijk kustgebied kan de komende uren ook laaghangende bewolking binnendrijven. Daar kan dan ook mogelijk wat motregen vallen. De temperatuur loopt vanmorgen vroeg uiteen van +5°C in Zeeland tot net boven het vriespunt in het oosten. Vooral in het oosten is lokaal nog gladheid mogelijk. De zuid- tot zuidoostenwind is zwak tot matig.
 


Overdag zijn er wolkenvelden, de meeste in het westen en noorden, de minste in het zuidoosten. Het blijft vrijwel overal droog. Alleen in het noorden is er een kans op lokaal wat lichte (mot)regen. De middagtemperatuur loopt uiteen van 5°C in het noordoosten tot 10°C langs de noordwestkust en in Zuid-Limburg. De wind waait uit zuid tot zuidwest en neemt toe tot matig, langs de kust tot (vrij) krachtig.


In de nacht naar donderdag zijn er opklaringen en blijft het droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 8°C in het noordwestelijk kustgebied tot 3°C in het zuidoosten van het land. De zuidwestenwind is matig, aan de kust af en toe krachtig.




 
 
 


Donderdag overdag zijn er wolkenvelden en in de middag kan er in het noorden af en toe lichte regen vallen. De middagtemperatuur wordt ongeveer 8 graden. De zuidwestelijke wind is matig, aan de kust af en toe krachtig. (Bron: KNMI)