Weeroverzicht - 12-12-2016
In het midden en zuiden mist, verder wolkenvelden en meest droog.
Opgesteld op maandag 12 december 2016 om 05.58 uur

In het midden en zuiden komt er (dichte) mist voor, die verkeersbelemmerend kan zijn. Deze mist zal overdag maar moeizaam optrekken en zich noordwaarts uitbreiden. Verder is er vrij veel bewolking en weinig ruimte voor de zon. In de avond gaat het van het zuidwesten uit nu en dan regenen. De middagtemperatuur wordt ongeveer 8 graden, maar in hardnekkige mist zal het flink kouder zijn. De wind is meest zwak en komt uit een west tot zuidwestelijke richting. Deze draait in de loop van de dag naar het zuiden


Gedurende de nacht van maandag op dinsdag valt er nu en dan regen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van een graad of 4 in het oosten tot omstreeks 9°C in de kustgebieden. De wind is zuidelijk en zwak tot matig.




 
 
 


Dinsdagochtend is er veel bewolking. Er kan af en toe wat motregen vallen, maar het is meest droog. Gedurende de middag en avond trekt er opnieuw een gebied met wat regen van zuidwest naar noordoost over het land. De middagtemperatuur is ongeveer 8°C. De wind is zuidelijk en zwak tot matig. (Bron: KNMI)